Taalkeuze:  Nederlands    English    Français    Deutsch  

Het verhaal

De maffia, elke niet-crimineel schuwt ze. De mysterieuze criminele organisaties die bestaan uit meerdere afdelingen. Al in de 19e eeuw begon de paniek op het Italiaanse eiland Sicilië. Overvallen, moorden en gewelddadige berovingen: alles kwam aan bod. Negen van de tien keer werd een zaak niet opgelost, waardoor het wantrouwen tegenover de regering alleen maar toenam.

We bevinden ons in de eenentwintigste eeuw, en nog altijd is de maffia op deze wereld meer dan actief. In feite is het alleen maar erger geworden in verhouding met twee eeuwen geleden. Over de hele wereld zijn diverse maffia families gesticht die de ene misdaad na de andere begaan, er is geen houden meer aan. Auto's worden gestolen, waardetransportwagens zijn nergens meer veilig en de ziekenhuizen liggen vol. Komt er dan nooit een einde aan?

Moorden worden gepleegd zodat families en individuen zichzelf kunnen beteren en respect afdwingen bij de overige criminelen en criminele organisaties. Het is een kwestie van doen en snugger handelen. Veel maffiosi maken de fout door met gevulde zakken over straat heen te wandelen, en juist daar gaat het mis. Waarom pronken met roem en rijkdom terwijl de wereld stikt van criminelen die uit zijn op juist die twee dingen? Om jezelf staande te houden in de wereld van de maffia moet je geheimzinnig te werk gaan en op exact de juiste momenten kunnen toeslaan, alleen dan overleef en overwin je.

Uiteraard begin je als broekie, alleen, met gerenommeerde of juist met minder gerenommeerde criminelen. Moorden laat men zoveel mogelijk aan anderen over, en tegelijkertijd ruimen ze iedereen die ook maar één misstap begaat op. Men groeit qua status, dwingt respect af, creëert rijkdom en kan steeds beter omgaan met wapens. Tegelijkertijd die beruchte nuchterheid uit blijven stralen om de rust en het geloof in de medemens te winnen. Vergeet niet: je naaste buurman kan een maffiosi zijn.

1.1 Bij het niet naleven van deze voorwaarden/regels is www.themoonlightcrimes.nl gerechtigd om u te bestraffen.

1.2 Uw privégegevens worden niet verkocht of bekendgemaakt aan derden.

1.3 Onder ons team valt de eigenaar, websitebeheerders (admins, moderators, etc.).

1.4 Er mogen en kunnen grote of kleine, al dan niet spelinhoudelijke wijzigingen in het spel plaatsvinden, ook tijdens een ronde. Al zullen we er alles aan doen om dit te beperken tot het uiterst noodzakelijke.

1.5 www.themoonlightcrimes.nl behoudt zich het recht het spel te resetten, als dat nodig is.

1.6 Zorg dat je wachtwoord niet te makkelijk te kraken valt. www.themoonlightcrimes.nl is niet aansprakelijk voor schade die door oneigenlijk gebruik van je account wordt veroorzaakt.

1.7 Geen, van de in de afzonderlijke pagina's van deze website opgenomen afbeeldingen of teksten, mag worden gekopieerd, opgeslagen, verzonden, verspreid, en/of openbaar gemaakt worden.

Ronde info

Prijzen worden gewonnen door de spelers die aan het eind van de ronde de meeste punten hebben behaald. Punten krijg je door in bepaalde top 10's van de statistiekenpagina te eindigen, welke top 10's kan verschillen  per ronde. Degene die de meeste punten behaald wint de eerste prijs, degene die de 1 na meeste punten behaald de tweede prijs, enzovoort...

Deze ronde zal eindigen op Zaterdag 9 april (uur nog niet bekend)

Zie hieronder met welke top 10's er punten te behalen zijn en hoeveel.

  Top 10 Nr. 1 Nr. 2 Nr. 3 Nr. 4 Nr. 5 Nr. 6 Nr. 7 Nr. 8 Nr. 9 Nr. 10
Power 30 29 28 27 26 25 24 23 22 21
Rank 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11
Moorden 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1
Respect 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1
Schietervaring 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1
 bokspower 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1
Missies 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

De prijzen die deze ronde te winnen zijn, vind je hieronder. Ongeveer halverwege de ronde zullen ze bekend worden.

- Wanneer je aan het eind van een ronde verbannen bent worden de punten die je hebt behaald niet meegeteld!
- Spelers kunnen niet op dezelfde plaats eindigen. Wanneer spelers aan het eind van een ronde evenveel punten hebben behaald wordt er gekeken naar welke speler de meeste power had.


Prijzen

Ook deze ronde zijn er weer vette prijzen. De winnaar gaat er vandoor met maarliefst 2.500 credits! Bekijk het overzicht hieronder voor meer informatie.

# Prijs
1 2.500 credits
2 2.000 credits
3 1.500 credits
4 1.000 credits
5 500 credits

 

Ronde info

Wanneer een ronde is afgelopen wordt alles in het spel gereset voor een nieuwe ronde. Alles komt weer op 0 te staan, de families verdwijnen, bezittingen verliezen hun eigenaar, enzovoort. Het spel word zeg maar "opnieuw" gestart. Dit doen we om de eventuele nieuwelingen ook een kans te geven.  

Credits worden niet gereset aan het einde van de ronde, dit zou niet eerlijk zijn voor de spelers die credits hebben gekocht.

Is er voor jou nog iets niet duidelijk? Dan kun je bij onze crewleden terecht voor meer info.

 

1 / 6
2 / 6
3 / 6
4 / 6
5 / 6
6 / 6

Custom outgame

Custom outgame
Custom outgame screenshotpagina + login
Ingame home
Ingame geluksrad
Ingame schietervaring
Ingame prijzen